Info

Oktoberfest de Nachtzoen is een initiatief van de Mixed Lions Club Utrecht Novum. Alle opbrengsten van dit supertolles fest gaan naar het goede doel ‘De Nachtzoen’ van het Ronald McDonald Huis te Utrecht. Kijk hier voor meer info over het goede doel.

 

We gaan Party machen met bier, schnapps, muziek (DJ Mikey en oktoberfestband Woenderbaar), bratwurst, dirndls und weiter..

Kortom alle ingrediënten voor een heel leuk feest met je vrienden, buren en bekenden!

Zaterdag 30 september 2017 Cultureel centrum Azotod, Meerndijk 126, 3454 HV De Meern 20.30 – 01.00 uur

De minimum leeftijd voor het Oktoberfest is 18 jaar. Bij de ingang kan door de beveiliging gevraagd worden naar een geldige legitimatie.

Klik huisregels voor de huisregels

Sponsors

Impressie editie 2016

Muziek

Band Woenderbaar, luister en geniet alvast! Youtube

DJ Mikey

Goede doel

Een kus, een knuffel en een paar lieve woordjes voor het slapen gaan zijn voor ieder kind belangrijk en zeker voor een ziek kind dat wekenlang in een ziekenhuis ligt en wil dat papa, mama en hun broertje of zusje in de buurt zijn. Voor hen is een nachtzoen van onschatbare waarde. Het Ronald McDonald Huis Utrecht maakt dit mogelijk voor een kind dat in het ernaast gelegen Wilhelmina Kinderziekenhuis verblijft. Zo kan een gezin heel dicht bij elkaar blijven in een voor hen vaak moeilijke periode. Dit kan alleen dankzij de inzet van ruim 130 vrijwilligers en donaties van particulieren, bedrijven en serviceclubs. 

Onderstaand een greep uit het gastenboek, dan wordt overduidelijk hoeveel dit voor mensen betekent.  

Sara, 6 jaar
Hoi, ik ben Sara en ik ben 6 jaar. Ik moest een paar weken in het ziekenhuis blijven en elke dag kwam ik even hier met mijn papa of mama om even spelletjes te doen. Dat was erg leuk. Het is fijn om hier heen te kunnen en niet steeds op je kamer te moeten blijven.  

Karin, 37 jaar
Respect! Bedankt voor alles wat jullie betekenen, bedankt voor alles wat jullie doen. Jullie maken het verschil!

Michael en Anouk, 32 jaar
Fijn dat deze huizen bestaan. Onze pasgeboren baby die in het ziekenhuis ligt en wij op een kleine afstand ernaast. Je voelt je dan heel dichtbij je kleine mannetje. We hebben in dit huis erg veel rust gekregen. Dank aan alle vrijwilligers voor het fantastische werk wat jullie doen. We vonden het heel erg fijn hier te mogen zijn. We noemde het zelfs “thuis’’.  

Aaron en Elise, 41 jaar
Wat ontzettend fijn dat er een plek als deze is! Wat een zegen is het voor ouders om gebruik te mogen maken van dit huis en al haar faciliteiten. Het is zo mooi, dat er mensen zijn die hun tijd hierin steken. Wij zijn erg dankbaar voor de momenten die wij hier mochten zijn. 

Laurens en Angelique, 36 jaar
In het ziekenhuis zorgen ze voor ons kereltje, maar in dit huis worden wij een beetje verzorgd. Jullie betekenen heel veel voor ons! Bedankt en ga zo door.  

Kay en Rosa, 29 jaar
Ons zoontje heeft na zijn geboorte een zware en moeilijke start gehad. Het Ronald McDonald huis is daarom voor ons tweede huis geworden. We gaan het missen hier. Er zijn bijzondere vriendschappen ontstaan. Voor ons zijn jullie ontzettend bijzonder!

Kijk hier voor meer info

Locatie

Uitgaan in Azotod is leuk! En elke keer anders. Want Azotod organiseert vrijwel elk weekend één of twee leuke avonden. De vrijdagavonden zijn gericht op een jonge doelgroep. Doorgaans draaien dj’s in afwisselende stijlen. De zaterdagavonden zijn gemêleerd, maar meestal met live muziek. Er kan een coverband optreden, een regionale rockband of een band die breder bekend is. Maar één ding is zeker: het bruist, daar in dat gebouw waar je langs komt als je vanaf de A12 De Meern in rijdt! Neem eens een kijkje op www.azotod.nl en laat je verrassen.

De Azotod ligt naast de A12 en is uitstekend bereikbaar per fiets, openbaar vervoer en auto. Parkeren is gratis.

Routebeschrijving voor auto's

Vanuit Amsterdam, Den Bosch en Arnhem: Ga de A12 op richting Den Haag en neem afslag 15 De Meern. Onderaan de afslag rechtsaf en bij de volgende stoplichten linksaf. Je ziet Azotod nu aan je rechterhand liggen.

Vanuit Den Haag: Ga de A12 op richting Utrecht en neem afslag 15 De Meern. Onderaan de afslag linksaf en bij de volgende stoplichten rechtdoor. Je ziet Azotod nu aan je rechterhand liggen.

Openbaar Vervoer

Vanuit Utrecht bus 107 /407 (Connexxion), deze stopt voor de deur (halte De Meern Zuid).
Bushalte De Meern Zuid (dus voor de deur) lijn 107 gaat m 00.07 naar Utrecht
Bushalte Meernbrug (15 minuten lopen) lijn 28 gaat om 00.04,00.34, 00.50 en lijn 102 gaat nog om 00.00, 01.00, 02.00 richting Utrecht
Bus 407 stopt voor onze deur, andere nachtbussen stoppen in de omgeving van Azotod (407, 402) 

Ook andere bussen richting De Meern zijn mogelijk, maar dan moet je vanaf de kruising Rijksstraatweg/Meerndijk ongeveer 8 minuten lopen.

Nightliners
Op zaterdag rijden er speciale nachtbussen van en naar de omgeving van Azotod in de richting van Utrecht, Montfoort, Vleuten, Woerden en Maarssen.

Hotel
De dichtstbijzijnde gelegenheid om te overnachten is Hotel Holiday Inn op kantorenpark Papendorp, Utrecht.

Kaarten

Kaarten: In de voorverkoop €17,50 en aan de deur €25
Fysieke verkooppunten:  Kantoorboekhandel Kees Visscher in De Meern, Jones en Jones Vleuterweide. Verder kun je ook kaarten bestellen bij leden van Mixed Lions Club Utrecht Novum
Online verkooppunten:  Azotod
Betalen:  Je kunt munten kopen bij de muntenkassa's. Dit kan met pin of contant worden afgerekend
Vragen?:  Mail naar oktoberfestdenachtzoen@gmail.com

Huisregels

  1. Houd je altijd aan de aanwijzingen van de organisatie en beveiliging.

  2. Houd rekening met andere bezoekers en ga respectvol met elkaar om.

  3. De organisatie is niet aansprakelijk voor letsel, beschadiging of het kwijtraken van persoonlijke eigendommen als gevolg van bezoek aan het Oktoberfest. Het meebrengen van eigen consumpties is niet toegestaan.

  4. Drugs, wapens, glaswerk en blik zijn verboden.

  5. Bij betreding van de Azotod kun je gefouilleerd worden door de beveiliging.

  6. Wie geen medewerking verleent aan de controle van kleding en aan het fouilleren kan de toegang worden ontzegd.

  7. De organisatie kan personen de toegang weigeren.

  8. Door betreden van de Azotod geef je toestemming om in de Azotod gemaakte foto’s te gebruiken voor publicatiedoeleinden.

  9. Flyeren is verboden.